Cinta Ummah Marketing

Dapatkan Jenama Eksklusif Buatan Muslim Bumiputera Dari Kami | Di sini Kami Mempromosikan Kejujuran, Kecekapan & Ketelusan

Iklan Anda Di Sini

Tuesday, 12 April 2016

Penawar Ruam Bayi & Psiorasis


Ubat Penawar Ruam Bayi & Psoriasis : Penawar Mujarab Psoriasis, Ruam bayi & Segala Jenis Penyakit Kulit

Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah!

<script> fbq('track', 'ViewContent'); </script>


Ubat Penawar Ruam Bayi & Psoriasis

Saya ingin kongsikan pengalaman saya mengidap penyakit kulit yang dinamakan Psoriasis. Sudah lebih   10 tahun saya..


Bismillahirrahmaanirrahiim

Ubat Penawar Ruam Bayi & Psoriasis : Pengalaman Sebagai Pesakit Psoriasis


" Berhadapan situasi kulit kepala gugur TIDAK BERHENTI-HENTI  ...?" 

" Amat terganggu sehingga SUKAR tidur malam.** ...?" 

"Teramat gatal sehingga bila menggaru-garu tanpa sedar kulit sudahpun BERDARAH-DARAH.**..?" 

Tuan-Tuan dan Puan-Puan usah jadikan semua rintangan tersebut sebagai penghalang dalam usaha mencari jalan kesembuhan terbaik. Yang pasti kita perlu tetap terus berusaha kerana segala urusan kesembuhan itu ialah dengan izin dari Allah jua.

Mohon dengan IZIN agar Tuan-Tuan dan Puan-Puan baca kisah berikut.

Ianya jadi saksi betapa sekalipun sesuatu penyakit itu sekalipun digambarkan oleh Pakar Perubatan sebagai MUSTAHIL atau terlalu tipis peluang kesembuhan pun masih ada jalan keluarnya.

InsyaAllah saya kongsikan dengan Bismillaah.Assalaamualaikum wbt.

Saya ingin kongsikan pengalaman saya mengidap penyakit kulit yang dinamakan Psoriasis. Sudah lebih 10 tahun saya mengalami penderitaan penyakit ini. Sejak saya berumur 28 tahun.

Gambar Hiasan

Sudah bermacam-macam ikhtiar saya cuba, tapi Allah s.w.t. masih belum mengizinkan lagi. Saya terus berdoa pada Allah s.w.t. agar dikurniakan kepada saya penawar bagi penyakit ini. Sungguh saya tidak tahan lagi untuk menanggung penderitaan penyakit kulit Psoriasis ini.

Sudah bermacam-macam ubat saya cuba, kalau nak dikira ubat hospital sudah sehabis usaha saya cuba. Memang tak dinafikan ada ubat hospital yang boleh menahan penyakit kulit Psoriasis ini. Tapi sudah lama saya buat reseach di Google memang setakat ini masih belum ada penawar yang mampu menyembuhkan penyakit ini.

Sekian lama saya menggunakan ubat-ubatan dan krim dari hospital, tapi penyakit kulit Psoriasis ini masih tidak mampu untuk sembuh. Malah kulit saya bertambah teruk dan jangkitan merebak terus ke bahagian kepala. Kerana ubat-ubat hospital yang saya guna ini mempunyai steroid dan akan mendapat kesan sampingan selepas bertahun-tahun digunakan. Kulit makin rosak.!

Alhamdulillah setelah sekian lama berdoa pada Allah, saya berdoa di Makkah, Hijir Ismail dan tepi ka’abah… Alhamdulillah segala puji bagi Allah, Akhirnya Allah temukan saya dengan seorang hamba Allah dari Nilai, Negeri Sembilan.

Beliau beri pendapat pada saya supaya cuba rawat penyakit ini dengan menggunakan kaedah traditional. Iaitu dengan menggunakan Produk 100% dari tanah liat putih yang telah dicampurkan dengan air galian asli. “Asal Kita Dari Tanah,Ruam Bayi Powder Ini Juga Dari Tanah, Insya Allah akan Serasi” katanya.

Dia yakinkan saya lagi, bahawa kaedah tradisional ini adalah daripada kaedah yang diajarkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Iaitu merawat penyakit dengan menggunakan tanah dan air.
Tanah liat putih yang bermutu tinggi ini adalah tanah liat putih yang
 terbaik di dunia.
Permintaannya telah mendapat sambutan hingga ke negara
 Jepun dan China. 
Ia dicampur dengan 100% air galian yang ditapis khusus
bagi menjaga kualiti tanah tersebut.
Saya mula-mula masih tidak berapa yakin dengan hadith ini, adakah ia benar-benar soheh atau sebaliknya. Alhamdulillah setelah merujuk pada tok-tok guru pondok dan ustaz-ustaz yang pakar dalam bidang hadith, memang benar bahawa Nabi saw pernah berubat dengan tanah dan air.

Kaedah ini terbukti sangat berkesan, malah mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti Ekzema, Psoriasis, Gatal-gatal, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air , Jerawat, luka dan lain-lain masalah kulit.

DARI TANAH KITA DIJADIKAN DAN DARI TANAH JUGA SEGALA PENAWAR TERCIPTA
Dari Aisyah r.anha berkata: “Sesungguhnya Nabi saw berkata/berjampi bagi penyakit; Bismillah, Ini tanah bumi kami, dengan campuran air liur di kalangan kami, disembuhkan orang yang sakit di kalangan kami, dengan izin Tuhan kami.” (Sohih Bukhari: Kitab Attib; Bil:5745)

Jadi, adakah kita masih tidak yakin bahawa Nabi S.A.W. juga mengaplikasikannya untuk kesihatan kulit dan penyakit kulit?

Kami menggunakan tanah liat putih paling bermutu tunggi di dunia 
dan air galian semulajadi untuk menghasilkan Ruam Bayi Powder
Ini fakta yang menyokong ijtihad kami dalam kitab Tib Nabawi(Perubatan Rasulullah SAW) karangan Ibnu Qayim:

Dalam Sahih bukhari,Muslim diriwayatkan bahawa Aisyah r.anha berkata,”Jika seseorang mengadu mengenai kudis (penyakit kulit) atau luka, Rasulullah saw meletakkan jejarinya sambil membaca: maksudnya:”Bisimillah,tanah bumi kami dengan campuran air liur di kalangan kami,disembuhkan orang sakit di kalangan kami dengan izin Tuhan kami.” Kata Ibn Qayyim:”

Manusia diciptakan dari Nabi Allah Adam a.s. dan Adam pula dijadikan oleh Allah s.w.t dari tanah, Maka sebaik-baik penawar untuk segala jenis penyakit kulit juga Insya Allah daripada tanah.

Sebaiknya kita perlu gunakan air zam-zam atau air mineral
yang ditapis bersih.

Allah s.w.t telah berfirman dalam Surah Shad: 71-74

“Ingatlah ketika Tuhanmu berfiman kepada malaikat: “Sesungguhnya Aku akan menciptakan manusia dari tanah. Maka apabila telah Ku sempurnakan kejadiannya dan Ku tiupkan roh(ciptaan) Ku: Hendaklah kamu bersyukur dengan bersujud kepadanya. Lalu seluruh malaikat bersujud, kecuali Iblis. Dia menyombongkan diri dan dia termasuk orang-orang yang kafir.“

Ubat Ruam Bayi & Psoriasis : Kelebihan


Tersangat banyak kelebihan menggunakan penawar ini kerana mampu meyembuhkan segala jenis penyakit kulit.

Kanak-kanak ini pernah mengalami ekzema yang teruk sehingga 
merebak ke pergelangan tangan. Alhamdulillah dengan izin Allah 
adik ini sembuh dengan Ruam Bayi Powder.
Bayi ini juga hampir sembuh keseluruhannya 
setelah menggunakan Ruam Bayi Powder.
Nak tahu apa yang best sangat Ruam Bayi Powder ni?

Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.

Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.

Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.

Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.

Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.

Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.

Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah!

100% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih di atas yang membuktikan Nabi S.A.W. menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit.

Alhamdulillah Tanah Liat Ruam Bayi Powder Ini 
Sudah Siap Diproses Di Dalam Bekas Yang Cantik.
Ruam Bayi Powder
Sementara stok masih ada, cubalah sekarang, jika berminat untuk dapatkan penawar ini bolehlah menghubungi wakil kami yang berikut :
No Nama Tel Kawasan
1 Puan Fatimah 017 389 2509 Hulu Langat & Sri Petaling
2 Puan Ruqayyah 013 980 8440 Sri Kembangan Selangor
3 Puan Khadijah 012 645 6524 Bandar Baru Sri Petaling Kuala Lumpur
4 Tuan Firdaus Omar 011 2610 1019 Jalan Padang Tembak Pulau Pinang
5 Puan Nur Syafiqah 019 611 9493 Taboh Naning Simpang Ampat Alor Gajah Melaka
Dengan mengambil kaedah pilih yang paling selamat ini saya meyakini pilihan anda  adalah lebih kepada penyembuhan semulajadi yang mendahulukan prioriti paling utama iaitulah penyembuhan jangka panjang bukan semata-mata menekan simptom penyakit dari timbul tanpa usaha menghilangkannya.
Saya syorkan kepada Tuan-Tuan dan Puan-Puan bahawa Ubat Ruam Bayi & Psoriasis ini bolehlah dijadikan alternatif kepada produk berasaskan paraben juga steroid yang banyak terdapat di pasaran. Ingat Rawatan Kulit Ingat Ubat Ruam Bayi & Psoriasis

MAKLUMAN

 AGENT  DIPERLUKAN !!
 CALL 018 39 19195  !! DISCLAIMER : RESULT MAY VARY BASED ON INDIVIDUAL
No comments:

Post a Comment